Toplo pri solatnem srčku
Toplo pri
solatnem srčku
Recept za 2 osebi
Čas priprave: 15 min
Težavnost:
*
POTREBUJEMO:
- 2 solatna srčka
- 2 žlici kisle smetane
- 2 žlici zelenjavnega namaza Argeta z okusom črnih oliv
- 1 žlica kisle smetane
- 1 žlička svežih zelišč
- 1 žlica olivnega olja
- peki papir
PRIPRAVA:
- Solatne srčke po dolžini prepolovimo.
- Na olivnem olju jih na hitro popečemo po notranjem delu.
- Zmešamo kislo smetano in zelenjavni namaz Argeta z okusom črnih oliv.
- Še tople solatne srčke nadevamo z namazom.
- Za preliv zmešamo kislo smetano, sveža zelišča po okusu in olivno olje.
- Prelijemo nadevane solatne srčke.
V času piknikov lahko solatne srčke popečemo kar na žaru.